23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Makam Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİFTÇİ, Okul Müdürümüz İsmail GÜL,2/A Sınıf Öğretmenimiz Burcu AYDIN, 2/A Sınıfı öğrencileri Miraç Yakup SEBAT ve Elif YAKAR; İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY'ı makamında ziyaret etti.

22 Nisan’da ziyarete giden okulumuz öğrencileri  Miraç Yakup SEBAT ve Elif YAKAR  tek tek Kaymakamlık makamını sembolik olarak temsil ettiler. Makam koltuğuna oturan öğrencilerimiz bir süreliğine Kaymakam olup isteklerini bildirdiler.

Çocukların ve gençlerin her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını ifade eden Eruh İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY;  küçük Kaymakamlara ,çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlere ilişkin de bilgi verdi.

Eruh İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY; çocuklarla bir süre sohbet ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı. Öğrencilerimiz kendilerini makamında kabul ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Eruh İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY’a teşekkür ettiler. Ziyarette yer alan öğrenciler, merak ettikleri soruları  Eruh İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY'a sordular. Ziyaretin sonunda Eruh İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY, günün anısına küçük Kaymakamları çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

Göstermiş oldukları ilgi, alaka ve hediyelerinden dolayı eden Eruh İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim Engin ŞENAY Bey’e teşekkür ederiz.

24.04.2024 21

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024