''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı '' kutlamaları çerçevesinde ilçemizde  düzenlenen

''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı '' kutlamaları çerçevesinde ilçemizde düzenlenen "Ulusal ve Egemenlik" konulu ilkokullar arası şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödül verildi.

Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı '' kutlamaları çerçevesinde ilçemizde  düzenlenen "Ulusal ve Egemenlik" konulu ilkokullar arası şiir yarışmasında okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencilerinden Zeynep EŞİN birinci ve 3/A Sınıfı Öğrencilerinden Elvan ATABAY ikinci olmuştur.İlkokullar arası resim yarışmasında okulumuz 4/B Sınıfı Öğrencilerinden Nehir Özlem SEBAT ikinci olmuştur.

Öğrencilerimize hediyelerini İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk ÖZDEMİR takdim ettiler.Öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

28.04.2023 121

28-04-202328-04-202328-04-2023